Okullar ne zaman açılacak? 2021 yarıyıl tatili ne zaman bitecek?

13.02.2021 140

Yüz yüze eğitime geçiş sürecinin detayları açıklandı. Peki, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılacak? Hangi sınıflar yüz yüze eğitime geçecek? Yüz yüze eğitimin detayları...

25 Ocak Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatili 15 Şubat Pazartesi günü son bulacak.

İkinci dönem ne zaman başlayacak?

2020 - 2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak.

15 Şubat günü köy okulları yüz yüze eğitime başlayacak. Böylelikle kademeli olarak yüz yüze eğitime geçişin ilk adımı atılmış olacak. 15 Şubat'ta anaokulları da tam zamanlı olarak açılacak.

Yüz yüze eğitimde yeni yol haritası nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yüz yüze eğitimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Tüm çaba ve gayretlerinin çocukları okullarıyla sağlıkla ve güvenle buluşturmak olduğunu belirten Selçuk, bundan dolayı her gün ve bazen günde birkaç kez dünyadaki ve Türkiye'deki bilimsel verileri ve raporları gözden geçirdiklerini söyledi.

Kaynak: TRT HABER